ANRAN Trådlöst Övervakningssystem 1080P 1TB

  • 6 599 kr
  • 4 499 kr

Komplett och stilrent övervakningspaket i HD från välkända ANRAN. Enkel att installera utan krångel och onödiga sladdar. Optimal för hem- eller kontorsövervakni

Leveranstid 1-9 arbetsdagar
Artikelnummer: 38143265

Komplett och stilrent övervakningspaket i HD från välkända ANRAN. Enkel att installera utan krångel och onödiga sladdar. Optimal för hem- eller kontorsövervakning i nyskapande och stilfull design. 

Få live-flöde i superskarpt HD, i dina mobila enheter, oavsett var du än i världen befinner dig. Övervakning via internet, app i telefonen, och notifieringar när kamerorna identifierat något.

4 st väderbeständiga (IP66) övervakningskameror ingår, vilket möjliggör både utomhus- och inomhusanvändning. Dessutom med IR/nattseende!

Fjärrstyrning via telefon på ett enkelt sätt.

Kompatibel med både Android, IOS, Windows.


Dygnet runt skydd

Att hålla ett öga på händelser över natten är minst lika viktigt som att göra det under dagtid. Därför har detta systemet möjlighet till att se och spela in med spektakulär night vision (nattseende), vilket gör att du inte bara har full koll på händelser, utan också håller undan tjuvar från att vilja stjäla ifrån er. Tack vare den infraröda LED och smarta IR-cut filtret kan du avnjuta goda nätters sömn utan oro från och med nu.

Hållbar och väderbeständig kamera 

Alla kameror är väderbeständiga (IP66), vilket innebär att du kan vara säker på att de klarar av alla väder såsom snö, regn och blåt.

När någon rörelse blivit upptäckt så kan du få emailnotifikation via app direkt för att bli försäkrad om att du får den informationen först. Du behöver inte heller gå omkring och kolla telefonen med jämna mellanrum för att hålla ett öga på säkerheten, utan du kommer att bli notifierad direkt om något händer.

För enklare och smartare hem/business säkerhet

Detta professionella övervakningssystem är specialdesignat för hem och småföretagare. Med1080P får du garanterat bättre bild- och videokvalitet för att kunna identifiera personer, objekt och fordon jämfört med många andra säkerhetssystem. Med ett pålitligt inspelningssystem kan du alltid enkelt vaka över dem platser som ligger dig varmt om hjärtat.* Trådlöst 4-kanals HD-säkerhetssystem
* 1080P high definition med skarpa och livfulla bilder
* Trådlös modul med hög prestanda, ingen komplicerad ledning
* Automatisk IR-skärning och upp till 18m nattsyn med den nya generationens LED-lampor
* Plug and play, automatisk Wi-Fi-anslutning utan manuell korrespondens
* Fjärråtkomst på smarttelefon, surfplatta eller webb
* Hög penetration och stark anti-interferens förmåga
* Intelligent rörelsedetektering och snabb e-postvarning
* Kraftfull förhandsgranskning, uppspelning, backupfunktion
* Stöd för flera nätverkstjänster: P2P, DHCP, DDNS, PPPoE etc.
* Ljusskyddsklass: IEC61000-4-5 och IP66 väderbeständig
 * Stöd för 4TB hårddisk


Paketet innehåller:

*4x 1080P trådlösa inne- och utomhuskameror

*4 x Strömadapter till kamerorna

*1 x 1m Ethernet-kabel

*4 x Monteringsskruvar

*1 x Varningsklistermärke

*1 x 4CH 1080 NVR-box

*1 x Strömadapter för NVR

*1 x Användarmanual

*1 x USB-mus 

* 1x Förinstallerad 1TB Hårddisk