TECHAGE WiFi övervakningssystem 4st kameror 720P IP66

  • 3 999 kr
  • 2 999 kr

Komplett, trådlöst övervakningssystem med högpresterande och högkvalitativa dome-kameror från välkända Techage. Systemet är påbyggnadsbart med fler kameror, så

Leveranstid 1-9 arbetsdagar
Artikelnummer: 38477893

Komplett, trådlöst övervakningssystem med högpresterande och högkvalitativa dome-kameror från välkända Techage. Systemet är påbyggnadsbart med fler kameror, så att du kan skräddarsy övervakningen av ditt hem eller arbete precis som du vill.

Plug and play. Extremt enkel installation utan onödiga sladdar, sytemet fungerar över WiFi. 


Enkel och gränslös övervakning via en smidig app i din telefon, platta, dator, eller emailnotifiering när kamerorna identifierar något.
Smidig och intuitiv meny på svenska, som gör det enkelt att ställa in systemet och få överblick av inställningar och önskade justeringar.

Rörelsedetektorn som aldrig missar någonting. Ställ bara in önskade upptäcktszoner, så gör detektorn resten. När en oönskad rörelse registreras, informerar systemet om det omedelbart.

Systemet är utrustat med spektakulärt nattseende (night vision) vilket gör att oavsett tid på dygnet kan du vara säker på att kamerorna håller ett vakande öga på det du håller kärt.

Alla kameror är IP66-klassade vilket innebär att de presterar lika bra utomhus, och inte påverkas av sämre väderförhållanden vare sig det är regn, blåst, snö eller dimma. Glaset som skyddar kamerorna är slagtåligt, så du kan vara säker på att de gör sitt jobb även om någon försöker sig på att vandalisera dem.

Boxen har olika kopplingsmöjligheter beroende på dina preferenser. Både VGA och HDMI ger dig skarpa 1080P för att utan någon tidsfördröjning kunna identifiera personer eller objekt i din TV, telefon etc. Boxen stödjer hårddiskar på upp till 4TB, för en oavbruten och kontinuerlig inspelning. 


Paketet innehåller:


* 4-Kanals 1080P trådlös NVR-box

* 4x  720P dome-kameror

* Monteringsskruvar

* 2x Varningsklistermärke

* 4x Strömadapter till kamerorna

* Mus

* Användarmanual & Mjukvaru CD

* Strömadapter till boxen

* LAN-kabel till boxen

 
OBS! Hårddisk ingår ej