HISEEU övervakningssystem, 4 kameror 720P väderbeständiga

  • 5 499 kr
  • 4 399 kr

Komplett övervakningssystem från välkända HISEEU, med 3TB Hårddisk!Huvudenenheten klarar upp till 4st kameror varav 4st ingår.Enkel övervakning via internet, ap

Leveranstid 1-9 arbetsdagar
Artikelnummer: 38290470

Komplett övervakningssystem från välkända HISEEU, med 3TB Hårddisk!

Huvudenenheten klarar upp till 4st kameror varav 4st ingår.

Enkel övervakning via internet, app i telefonen, även emailnotifikation när kamerorna identifierat något.

Enkelt sökningssystem på datum och tid, för att underlätta sökandet efter händelser.

 

Översikt:

Smart Rörelsedetektor

Finns det ställen i huset eller vid kontoret som du vill hålla ett extra öga på? Då är smart rörelsedetektor perfekt för dig. Med smart rörelsedetektor och smartfunktionen kan du enkelt skräddarsy flertalet rörelseupptäckter som blir triggade av oönskad rörelse, och informerar dig på momangen.

Dygnet runt skydd

Att hålla ett öga på händelser över natten är minst lika viktigt som att göra det under dagtid. Därför har detta system möjlighet till att se och spela in med spektakulär night vision (Nattseende), vilket gör att du inte bara har full koll på händelser, utan det håller även undan tjuvar. Tack vare den premium infraröda LED och smarta IR-cut filtret kan du avnjuta goda nätters sömn utan oro från och med nu.

Hållbar och väderbeständig kamera 

Alla kameror är väderbeständiga, vilket innebär att du är säker på att de klarar av alla väder så som snö, regn och blåst.

När någon rörelse blivit upptäckt så kan du få emailalert, notifikation via app direkt för att bli försäkrad om att du får den informationen först. Du behöver inte heller gå omkring och titta i telefonen med jämna mellanrum för att kolla säkerheten, utan du kommer bli notifierad direkt när något händer.

På baksidan av digitalboxen finns det 2 olika valmöjligheter, VGA och HDMI. Du kan välja att koppla in det alternativ som  passar bäst.

 

För enklare och smartare hem/business säkerhet

Detta professionella övervakningssystem är specialdesignat för hem och småföretagare. Med 720P får du garanterat bättre bild -och videokvalitet för att kunna identifiera personer, objekt och fordon än med många andra säkerhetssystem. Med pålitligt inspelningssystem kan du helt enkelt alltid vaka över de platser som ligger dig varmt om hjärtat.

* HD-Videoinspelning
* Enkel mobilöversikt
* Rörelseaktiverande alarm
* Dag- och nattövervakning
* Inne- och utomhusanvändning
 
Paketet innehåller:

* 4-Kanals 720P digital videoinspelare
* 4x  720P AHD inne- och utomhuskameror
* 4x 18m Koaxialkablar
* Monteringsskruvar
* 2x Deterrent väggklistermärke
* 2x Strömadapter& 1-till-2 splitter
* Mus & Fjärrkontroll
* Användarmanual
* 3TB Hårddisk