HISEEU övervakningssystem 2st kameror 720P IP 66, 1080P DVR

  • 4 999 kr
  • 3 799 kr

Komplett övervakningssystem från välkända HISEEU, inklusive 4TB hårddisk!Huvudenenheten klarar upp till 4st kameror varav 2st ingår.Det går att fylla på med fle

Leveranstid 1-9 arbetsdagar
Artikelnummer: 38290958

Komplett övervakningssystem från välkända HISEEU, inklusive 4TB hårddisk!

Huvudenenheten klarar upp till 4st kameror varav 2st ingår.

Det går att fylla på med fler kameror i efterhand vid behov.

Enkel övervakning via internet, app i telefonen, även få ett email när kamerorna identifierat något.

Enkelt sökningssystem på datum och tid, för att underlätta sökandet efter händelser.

 

Översikt:

Smart rörelsedetektor

Finns det ställen i huset eller på kontoret som du vill hålla ett extra öga på? Då är smart rörelsedetektor perfekt för dig. Med smart rörelsedetektor och smartfunktionen kan du enkelt skräddarsy flertal rörelseupptäckter som blir triggade av oönskad rörelse, och informerar dig på momangen.

 

Dygnet runt skydd

Att hålla ett öga på händelser över natten är minst lika viktigt som att göra det under dagtid. Därför har detta system möjlighet till att se och spela in med spektakulär night vision (Nattseende), vilket gör att du inte bara har full koll på händelser, utan det håller även undaninbrottstjuvar. Tack vare den premium infraröda LED och smarta IR-cut filtret kan du avnjuta goda nätters sömn utan oro från och med nu.

Hållbar och väderbeständig kamera 

Alla kameror är väderbeständiga (IP 66), vilket innebär att du kan vara säker på att de klarar av alla väder såsom snö, regn och blåst.

När någon rörelse blivit upptäckt så kan du få emailnotifikation via app direkt för att bli försäkrad om att du får den informationen först. Du behöver inte heller gå omkring och kolla i telefonen med jämna mellanrum för att hålla ett öga på säkerheten, utan du kommer att bli notifierad direkt när något händer.

På baksidan av digitalboxen finns det två olika valmöjligheter, VGA och HDMI. Ni kan välja att koppla in det alternativ som passar bäst.  För enklare och smartare hem/business säkerhet. 

Detta professionella övervakningssystem är specialdesignat för hem och småföretagare. Med 720P får du garanterat bättre bild- och videokvalitet för att kunna identifiera personer, objekt och fordon jämfört med många andra säkerhetssystem. Med ett pålitligt inspelningssystem kan du helt enkelt alltid vaka över dem platser som ligger dig varmt om hjärtat


* HD-videoinspelning
* Enkel mobilöversikt
* Rörelseaktiverande alarm
* Dag- och nattövervakning
* Inne- och utomhusanvändning
 
Paketet innehåller:

* 4-Kanals 720P digital videoinspelare
* 2x  720P AHD inne- och utomhuskameror
* 2x 18m Koaxialkablar
* Monteringsskruvar
* 1x Strömadapter& 1-till-2 splitter
* Mus
* Användarmanual
* 4TB Hårddisk