LENOVO Övervakningspaket 4st kameror 1080P IP66-klassat

  • 7 499 kr
  • 5 699 kr

Kraftfullt och avancerat övervakningspaket i full HD från världskända LENOVO. Enkel att installera utan krångel och onödiga sladdar. Optimal för hem- eller kont

Leveranstid 1-9 arbetsdagar
Artikelnummer: 38176318

Kraftfullt och avancerat övervakningspaket i full HD från världskända LENOVO. Enkel att installera utan krångel och onödiga sladdar. Optimal för hem- eller kontorsövervakning. 

Få live-flöde i superskarpt HD, i dina mobila enheter, oavsett var du än i världen befinner dig. Övervakning via internet, app i telefonen, även emailnotifiering när kamerorna identifierat något.

4 st väderbeständiga (IP66) övervakningskameror ingår, vilket möjliggör både utomhus- och inomhusanvändning. Dessutom med 1TB hårddisk och IR/nattseende!

Fjärrstyrning via telefon på ett enkelt sätt via QR-kod.

Flera inspelningslägen: manuell, kalender, rörelsedetektering och larminspelning.

Enkelt sökningssystem på datum och tid, för att underlätta identifieringen av händelser.

Kompatibel med både Android, IOS, Windows.


Smart Rörelsedetektor

Finns det ställen i huset eller på kontoret som du vill hålla ett extra öga på? Då är smart rörelsedetektor perfekt för dig. Med smart rörelsedetektor och smartfunktionen kan du enkelt skräddarsy flertal rörelseupptäckter som blir triggade av oönskad rörelse, och informerar dig på momangen.

 

Dygnet runt skydd

Att hålla ett öga på händelser över natten är minst lika viktigt som att göra det under dagtid. Därför har detta systemet möjlighet till att se och spela in med spektakulär night vision (nattseende), vilket gör att du inte bara har full koll på händelser, utan också håller undan tjuvar från att vilja stjäla ifrån er. Tack vare den infraröda LED och smarta IR-cut filtret kan du avnjuta goda nätters sömn utan oro från och med nu.

Hållbar och väderbeständig kamera 

Alla kameror är väderbeständiga (IP66), vilket innebär att du kan vara säker på att de klarar av alla väder såsom snö, regn och blåt.

När någon rörelse blivit upptäckt så kan du få emailnotifikation via app direkt för att bli försäkrad om att du får den informationen först. Du behöver inte heller gå omkring och kolla telefonen med jämna mellanrum för att hålla ett öga på säkerheten, utan du kommer att bli notifierad direkt om något händer.

På baksidan av digitalboxen finns det två olika valmöjligheter, VGA och HDMI. Du kan välja att koppla in det alternativ som passar bäst.  

För enklare och smartare hem/business säkerhet

Detta professionella övervakningssystem är specialdesignat för hem och småföretagare. Med 1080P får du garanterat bättre bild- och videokvalitet för att kunna identifiera personer, objekt och fordon jämfört med många andra säkerhetssystem. Med ett pålitligt inspelningssystem kan du helt enkelt alltid vaka över dem platser som ligger dig varmt om hjärtat.

* Trådlöst 4-kanals HD-säkerhetssystem
* 1080P high definition med skarpa och livfulla bilder
* Trådlös modul med hög prestanda, ingen komplicerad ledning
* Automatisk IR-skärning och upp till 18m nattsyn med den nya generationens LED-lampor
* Plug and play, automatisk Wi-Fi-anslutning utan manuell korrespondens
* Fjärråtkomst på smarttelefon, surfplatta eller webb
* Hög penetration och stark anti-interferens förmåga
* Intelligent rörelsedetektering och snabb e-postvarning
* Kraftfull förhandsgranskning, uppspelning, backupfunktion
* Stöd för flera nätverkstjänster: P2P, DHCP, DDNS, PPPoE etc.
* Ljusskyddsklass: IEC61000-4-5 och IP66 väderbeständig
 * Stöd för 4TB hårddisk

Paketet innehåller:

*4x 1080P trådlösa inne- och utomhuskameror

*4 x Strömadapter till kamerorna

*1 x 1m Ethernet-kabel

*4 x Monteringsskruvar

*1 x Varningsklistermärke

*1 x 4CH 1080N NVR (huvudenhet)

*1 x Strömadapter för NVR

*1 x Användarmanual

*1 x USB-mus 

*1 x 1TB Hårddisk