Komplett PoE Övervakningssystem Techege 1080P 8 Kameror 1TB

  • 8 999 kr
  • 7 699 kr

Ett komplett och avancerat PoE-set för säker och pålitlig övervakning av ditt hem eller kontor. För dig som värdesätter stabilitet och topprestanda över allt an

Leveranstid 1-9 arbetsdagar
Artikelnummer: 42320251

Ett komplett och avancerat PoE-set för säker och pålitlig övervakning av ditt hem eller kontor. För dig som värdesätter stabilitet och topprestanda över allt annat. Slipp onödiga kablar och kopplingar. Detta system fungerar via POE (power over ethernet), dvs, ingen strömadapter till kamerorna behövs, strömförsörjningen sker genom samma ethernetkabel som du kopplar till din box. 

1080P och 2 MP på kamerorna ger dig kristallklar bild, oavsett om du väljer att följa dem i din telefon, platta eller extern bildskärm, eller varför inte alla tre? Detta i realtid och utan någon som helst tidsfördröjning.

Kamerorna har 36 IR-Leds inbyggda runt linsen, vilket ger dig fantastiskt night vision (nattseende) och ett seende på hela 30m. När ljuset är svagt, sätter nattseendet igång automatiskt, vilket ger dig lika bra koll dag som natt. 

Att följa kameran är nu enklare än någonsin, med hjälp av en smidig och kostnadsfri app som du enkelt laddar ner till din telefon eller platta. Ha full koll på läget, var du än i världen befinner dig. 

När oönskad rörelse registreras av kameran, skickas en emailnotifikation till förvald mailadress så att du omedelbart blir meddelad om något händer. 

Alla kameror är IP67-klassade, vilket innebär att de tål snö, regn, blåst och dimma. Du kan vara säker på att de presterar i alla väderlekar utan några problem. 

Att installera setet har aldrig varit enklare. En smidig och lättöverskådlig meny på svenska som ger dig full kontroll över ditt system så att du kan skräddarsy driften efter dina preferenser. 

Detta set är utbyggnadsbart med fler kameror om så önskas. Bara att koppla in efter egna behov och följa genom samma super smidiga app. 


Paketet innehåller:

1* 8-kanals 1080P NVR box

8* 2 MP och 1080P dome-kameror

8* 20m lankabel för kamerorna

1* USB-mus

1* Installations-CD

1* Användarmanual

1* Strömadapter till boxen

1* Hårddsik 1TB