ANRAN PoE Övervakningssystem 4st IP-kameror 1080P IP-66

  • 9 499 kr
  • 6 199 kr

Ett komplett och avancerat PoE-set för dig som kräver det bästa. Inga onödiga kablar och kopplingar. Detta system fungerar via PoE (power over ethernet), dvs, i

Leveranstid 1-9 arbetsdagar
Artikelnummer: 38554844

Ett komplett och avancerat PoE-set för dig som kräver det bästa. Inga onödiga kablar och kopplingar. Detta system fungerar via PoE (power over ethernet), dvs, ingen strömadapter till kamerorna behövs, strömförsörjningen sker genom samma ethernetkabel som du kopplar till din box. 

Setet är enkelt att montera, och framförallt väldigt stabilt, då det är kopplat med kabel. Inga störningar eller fördröjningar, utan en digital bild av högsta kvalitet på upp till 100 m per kamera.

PoE-boxen har en uppsjö av funktioner, vilket ger dig full flexibilitet i enlighet med dina krav och omgivning. Plug and play funktion - systemet är igång direkt efter inkoppling, det är bara att optimera kontrast och ljusstyrka på kamerorna efter dina preferenser.  

1080P ger dig kristallklar bild, oavsett om du väljer att följa den i din telefon, platta eller extern bildskärm, eller varför inte alla tre? Detta i realtid och utan någon som helst tidsfördröjning.

Kamerorna är utrustade med IR-cut filter och infraröda leds inbyggda runt linsen, vilket ger dig ett fantastiskt mörkerseende och en sikt på hela 30m. När ljuset är svagt, går mörkerseendet igång automatiskt, vilket ger dig lika bra koll dag som natt. 

Att följa kameran är nu enklare än någonsin, med hjälp av en smidig och kostnadsfri app som du enkelt laddar ner till din telefon eller platta. Ha full koll på läget, var du än i världen befinner dig. När oönskad rörelse registreras av kameran, blir du notifierad omgående. 

Alla kameror är IP66-klassade, vilket innebär att de tål snö, regn, blåst och dimma. Du kan vara säker på att de presterar på topp oavsett väder. 

Att installera setet har aldrig varit smidigare, med en intuitiv och lättöverskådlig meny som ger dig full kontroll över ditt system så att du kan skräddarsy driften efter dina preferenser.

Boxen är utrustad med HDMI & VGA för direktkoppling till skärm (för exempelvis butiksmiljö). USB-uttag för medföljande mus, LAN-uttag till router, samt PoE-portar till varje kamera.

En stor fördel med PoE-kameror är att de kan kopplas in på ditt nätverk antingen direkt till routern, nätverksuttaget eller NVR-boxen. Det är upp till dig, box och kamera hittar varandra oavsett. 

Detta set är utbyggnadsbart med andra kameror om så önskas. Bara att koppla in efter egna behov och följa genom samma fantastiska app. Dessutom stödjer systemet PTZ-kameror (pan/tilt/zoom) för ett än mer avancerat system, för exempelvis större företag. 

Stöd för hårddisk på upp till 3TB, så att du kan spela in flödet dygnet runt. Systemet komprimerar inspelat material med H264-teknik, vilket innebär en högre överföringshastighet och en effektiv lagring av material för att spara utrymme. Smart playback - ger dig möjlighet att skippa sekvenser där ingenting sker och istället hoppa fram till händelser där rörelsedetektorn har blivit aktiverad.

Systemet är onvif-kompatibelt, vilket möjliggör sammankoppling med produkter från samtliga tillverkare som stödjer onvif-standard. Detta gör systemet fullständigt flexibelt så att du kan skräddarsy ditt system med valfria komponenter. 


Paketet innehåller:

1* 4-kanals 1080P PoE NVR-box

4* 2 MP och 1080P IP bullet-kameror

4* 15m & 30m lankabel för kamerorna

1* USB-mus

1* Installations-CD

1* Användarmanual

1* Strömadapter till boxen

* Monteringsskruvar

1* 2TB Hårddisk