Hiseeu Trådlös Övervakningskamera 720P

  • 799 kr
  • 599 kr

Helt ny trådlös övervakningskamera ifrån välkända HISEEU. Fungerar utmärkt att ha som en övervakningskamera för hem/kontor eller som babyövervakning.Denna

Leveranstid 1-9 arbetsdagar
Artikelnummer: 38185793

Helt ny trådlös övervakningskamera ifrån välkända HISEEU. 

Fungerar utmärkt att ha som en övervakningskamera för hem/kontor eller som babyövervakning.

Denna kamera fungerar perfekt att använda dag som natt, då den är försedd med night vision (nattseende).

 

Översikt:

Se allting i vackra färger och superskärpa med denna HD-kamera. Den hjälper dig att hålla ett öga på det som ligger dig varmt om hjärtat, om det är din bebis, hund, hem eller kontor är helt upp till dig. Allt som händer kan du enkelt fånga på bild eller film i superkvalitet.

Kamerahuvudet är roterbart med 350°pan och 90° tilt. Du kan enkelt kontrollera riktning på kameran via appen och även ställa in en kontinuerlig rörelse, vilket gör att ingenting förbises.

När enbart övervakningsvideo inte tillfredställer dig har vi även kommunikationljud i realtid. Kameran är försedd med mikrofon och högtalare, vilket gör att du kan prata via din smartphone till barnen via kameran när du vill.

Denna trådlösa kamera är designad för att enkelt kunna installeraa helt trådlöst utan någon ethernetkabel.

Tack vare den framstående P2P-teknologin  kan du se livebilder var du än befinner dig, det är bara att logga in på ditt P2P-konto via appen i din smartphone eller surfplatta så har du liveflöde direkt.

För att enkelt kunna hålla dig uppdaterad om rörelse i hemmet/kontoret fungerar rörelsedetektorn perfekt med att skicka notifiernigar via mail eller applikationen så att du alltid är informerad.

Utrustad med högt presterande infraröd LED, ger denna kamera dig klart nattseende och tillsammans med smart IR-Cut filter så blir nattseendet skarpt och levande.

Genom att använda den avancerade H.264 videokompressionen blir bredbandsbredden effektiv och överföringshastigheten ökar rejält. Detta gör att man minskar förskjutningar mellan vad som händer i realtid och det du ser på din skärm.

Denna kamera stödjer även minneskort på upp till 64GB, vilket gör att du enkelt kan spela in händelser utan att fylla minnet i kameran direkt.

  

Paketet innehåller:

1x Kamera

1x Användarmanual

1x Produktgarantikort

1x Strömadapter

1x Stabilitetsplatta för stående användning