INQMEGA Trådlös Övervakningskamera 2MP Dome 32 GB

  • 1 099 kr
  • 949 kr

Trådlös och smidig övervakningskamera ifrån välkända INQMEGA..Fungerar utmärkt att använda som en fristående övervakningskamera, som komplement till ett befintl

Leveranstid 1-9 arbetsdagar
Artikelnummer: 45122859

Trådlös och smidig övervakningskamera ifrån välkända INQMEGA..

Fungerar utmärkt att använda som en fristående övervakningskamera, som komplement till ett befintligt övervakningssystem eller som babyövervakning. Denna kamera fungerar perfekt att använda dag som natt, då den är försedd med mörkerseende. Kan med fördel monteras på väggen eller i taket. 

Översikt:

Se allting i skarpa och vackra färger med denna HD kamera. Den hjälper dig att hålla ett öga på det som ligger dig varmt om hjärtat, om det är din bebis, hund, hem eller kontor är helt upp till dig. 

Allt som händer kan du enkelt fånga på bild eller film i superkvalitet. Kamerahuvudet är roterbart med 350°pan och 90° tilt. Du kan enkelt kontrollera riktningen på kameran via appen och även ställa in en kontinuerlig rörelse, vilket gör att ingenting förbises.

Kameran är försedd med mikrofon och högtalare, vilket gör att du kan prata via din smartphone till barnen via kameran när du vill. 

Plug and play. Kameran är designad för att enkelt kunna installeras helt trådlöst utan någon ethernetkabel. 

Tack vare den framstående P2P teknologin så kan du se livebilder var du än i världen befinner dig. För att enkelt kunna hålla dig uppdaterad om rörelse i hemmet/kontoret så fungerar rörelsedetektorn perfekt med att skicka notifiernigar via mail eller applikationen så att du alltid är informerad.

Utrustad med högt presterande infraröd LED, ger denna kamera dig klart mörkerseende och tillsammans med smart IR-Cut filtret, blir mörkerseendet skarpt och levande.

Genom att använda den avancerade H.264 videokompressionen blir bredbandsbredden effektiv och överföringshastigheten ökar rejält. Detta gör att man minskar förskjutningar mellan vad som händer i realtid och det du ser på din skärm och dessutom sparar lagringsutrymme. Kameran stödjer minneskort på upp till 64GB, vilket gör att du enkelt kan spela in händelser utan att fylla det interna minnet. Ett SD-kort på 32 GB medföljer.  

  

Paketet innehåller:

1x Kamera 2MP

1x Användarmanual

1x Produktgarantikort

1x Micro USB kabel

1x Strömadapter 

1x  SD-kort på 32 GB