INQMEGA Trådlös Övervakningskamera 1080P Videosamtal

  • 999 kr
  • 749 kr

Helt ny trådlös övervakningskamera ifrån välkända INQMEGA.Fungerar utmärkt att ha som en övervakningskamera för hem/kontor eller för användning som babyövervakn

Leveranstid 1-9 arbetsdagar
Artikelnummer: 44355069

Helt ny trådlös övervakningskamera ifrån välkända INQMEGA.

Fungerar utmärkt att ha som en övervakningskamera för hem/kontor eller för användning som babyövervakning.

Denna kamera fungerar perfekt att använda dag som natt, då den är försedd med Night vision (mörkerseende). Ring upp till dina nära och kära med en knapptryckning. Samtalet går direkt till appen i mottagarens smarttelefon. 

 

Översikt:

Se allting i vackra färger och superskärpa med denna HD kamera. Den hjälper er att hålla ett öga på det som ligger dig varmt om hjärtat, om det är din bebis, hund, hem eller kontor är helt upp till dig. Allt som händer kan du enkelt fånga på bild eller film i superkvalitet tack vare sensorn från SONY.

Kamerahuvudet är roterbart med 355°pan och 55° tilt. Ni kan enkelt kontrollera riktning på kameran via appen och även ställa in en kontinuerlig rörelse, vilket gör att ingenting förbises.

När enbart övervakningsvideo inte tillfredställer dig har vi även komminikationsljud i realtid. Kameran är försedd med mikrofon och högtalare, vilket gör att du kan prata via din smartphone till barnen via kameran när du vill. 

Denna trådlösa kamera är designad för att enkelt kunna installeras helt trådlöst. Men du kan även använda ethernetkabel ifall wifi ligger nere, då kamera har en RJ45-port.

Tack vare den framstående P2P teknologin så kan du se livebilder var du än befinner dig, det är bara att logga in på ditt P2P konto via appen i din smartphone eller surfplatta så har du liveflöde direkt.

För att enkelt kunna hålla dig uppdaterad om rörelse i hemmet/kontoret så fungerar rörelsedetektorn perfekt med att skicka notifiernigar via mail eller applikationen så att du alltid är informerad.

Utrustad med högt presterande infraröd LED, ger denna kamera dig klart nattseende och tillsammans med smart IR-Cut filter så blir nattseendet skarpt och levande.

Genom att använda den avancerade H.264 videokompressionen blir bredbandsbredden effektiv och överföringshastigheten ökar rejält. Detta gör att man minskar förskjutningar mellan vad som händer i realtid och vad du ser på din skärm.

Denna kamera stödjer även minneskort på upp till 128GB, vilket gör att du enkelt kan spela in händelser utan att fylla minnet i kameran direkt.

  

Paketet innehåller:

1x Kamera

1x Användarmanual 

1x Produktgarantikort

1x Micro USB kabel

1x Strömadapter

1x Stabilitetsplatta för stående användning