SANNCE Trådlös WIFI Övervakningskamera 720P HD +3m Micro USB

  • 1 099 kr
  • 599 kr

Helt ny trådlös övervakningskamera ifrån välkända SANNCE.Fungerar utmärkt att ha som en övervakningskamera för hem/kontor eller som babyövervakning.Nu äntligen

Leveranstid 1-9 arbetsdagar
Artikelnummer: 36866357

Helt ny trådlös övervakningskamera ifrån välkända SANNCE.

Fungerar utmärkt att ha som en övervakningskamera för hem/kontor eller som babyövervakning.

Nu äntligen med tvåvägskommunikation, vilket möjliggör att du kan prata med personen/bebisen/djuren på andra sidan trots att du befinner dig 4000 mil iväg!

Denna kamera fungerar perfekt att använda dag som natt, då den är försedd med night vision (nattseende).


Översikt:

Se allting i vackra färger och superskärpa med denna HD-kamera. Den hjälper dig att hålla ett öga på det som ligger dig varmt om hjärtat, om det är din bebis, hund, hem eller kontor är helt upp till dig. Allt som händer kan du enkelt fånga på bild eller film i superkvalitet.

När enbart övervakningsvideo inte räcker till, är kameran dessutom utrustad med tvåvägskommunikationsljud. Kameran är byggd med mikrofon och högtalare, vilket gör att du kan prata via din smartphone till barnen via kameran när du vill.

Denna  kamera är designad för att enkelt kunna installeras helt trådlöst utan någon ethernetkabel.

Tack vare den förnäma P2P-teknologin kan du se livebilder var du än befinner dig, det är bara att logga in på ditt P2P-konto via appen i din smartphone eller surfplatta så har du liveflöde direkt.

För att enkelt kunna hålla dig uppdaterad om rörelse i hemmet/kontoret så fungerar rörelsedetektorn perfekt med att skicka notifikationer via mail eller applikationen så att du aldrig missar något.

Utrustad med högpresterande infraröda LEDs, ger denna kamera dig klart nattseende och i kombination med smart IR-Cutfilter så blir nattseendet skarpt och levande.

Genom att tillämpa den avancerade H.264 videokomprimeringen blir bredbandsbredden effektiv och överföringshastigheter ökar rejält. Detta gör att man minskar förskjutningar mellan vad som händer i realtid och vad du ser på din skärm.

Denna kamera stödjer även minneskort på upp till 64GB, vilket gör att du enkelt kan spela in händelser utan att fylla upp minnet i kameran direkt.

 

Paketet innehåller:

1x Kamera

1x Användarmanual

1x Produktgarantikort

1x Monteringsskruvar

1x Micro USB-kabel

1x Strömadapter

1x 3m Micro USB-kabel