LOFAM 8-kanals övervakningssystem 8st bullet kameror 720P

  • 5 999 kr
  • 2 999 kr

Har du något som är dig kärt och värt att hålla ett öga på? Då är detta fantastiska övervakningssystem ifrån LOFAM något för dig, Dessutom till ett kanonpr

Leveranstid 1-9 arbetsdagar
Artikelnummer: 37533253

Har du något som är dig kärt och värt att hålla ett öga på? 

Då är detta fantastiska övervakningssystem ifrån LOFAM något för dig, Dessutom till ett kanonpris.

Komplett övervakningssystem från LOFAM.

8st väderbeständiga övervakningskameror ingår, vilket möjliggör både utomhus och -inomhus användning. Dessutom med IR/Nattseende!

Enkel övervakning via internet, app i telefonen, även emailnotifiering när kamerorna identifierat något.

Flera inspelningslägen: manuell, kalender, rörelsedetektering och larminspelning.

Enkelt sökningssystem där du söker på datum och tid, för att underlätta identifieringen av händelser.

Fungerar ihop med följande system: iPhone, iPad, Android PC: Stöd Linux, Windows.

LED intuitiv display på DVR för enkel igenkänning om tid och inspelningsläge.


Översikt:

Smart Rörelsedetektor

Finns det ställen i huset eller vid kontoret som du vill hålla ett extra öga på? Då är smart rörelsedetektor perfekt för dig. Med smart rörelsedetektor och smart funktionen kan du enkelt skräddarsy flertal rörelseupptäckter som blir triggade av oönskad rörelse, och informerar dig på momangen.

Dygnet runt skydd

Att hålla ett öga på händelser över natten är minst lika viktigt som att göra det under dagtid. Därför har detta systemet möjlighet till att se och spela in med spektakulär Night Vision (Nattseende), vilket gör att du inte bara har full koll på händelser, utan också håller undan tjuvar från att vilja stjäla ifrån er. Tack vare den infraröda LED och smarta IR-cut filtret kan du avnjuta goda nätters sömn utan oro från och med nu.

Hållbar och väderbeständig kamera  

Alla kameror är väderbeständiga, vilket innebär att du kan vara säker på att de klarar av alla väder såsom snö, regn och blåst. Du kan känna dig trygg med att de klarar av alla årstider utan att behöva oroa dig för att de presterar sämre beroende på väder.

När någon rörelse blivit upptäckt så kan du få emailnotifikation via app direkt för att bli försäkrad om att du får den informationen först. Du behöver inte heller gå omkring och kolla telefonen med jämna mellanrum för att hålla ett öga på säkerheten, utan du kommer att bli notifierad direkt om något händer.

På backsidan av digitalboxen så finns två olika valmöjligheter, VGA och HDMI. Ni kan välja att koppla vilket alternativ som passar bäst.

För enklare och smartare hem/business säkerhet

Detta professionella övervakningssystem är speciellt designat för hem och små företagare. Med 720P får du garanterat bättre bild och videokvalitet för att kunna identifiera personer, objekt och fordon jämfört med många andra säkerhetssystem. Med ett pålitligt inspelningssystem kan du helt enkelt alltid vaka över de ställen som ligger dig varmt om hjärtat.
* HD Videoinspelning
* Enkel mobilöversikt
* Rörelseaktiverande alarm
* Dag & natt- övervakning
* Inne& utomhus -användning
 
Paketet innehåller

* 8-Kanals 720P digital videoinspelare med H.264 videokomprimeringsteknik för ökad överföringshastighet vilket sparar lagringsutrymme                                                                

* 8x  720P Inne & Utomhus Bullet Kameror

* 8x 18m Strömvideokabel

* Monteringsskruvar

* 2x Strömadapter & 1-till-4 splitter

* Mus

* Användarmanual & Mjukvaru CD

* IR- Fjärrkontroll