ANRAN övervakningssystem 32 st kameror 720P IP66 4TB

  • 20 499 kr
  • 18 699 kr

Detta stabila övervakningssystem är för dig som är mån om ditt hem eller företag. Ett komplett och kablat set (AHD) för en högre stabilitet och funktionalitet f

Leveranstid 1-9 arbetsdagar
Artikelnummer: 41903009

Detta stabila övervakningssystem är för dig som är mån om ditt hem eller företag. Ett komplett och kablat set (AHD) för en högre stabilitet och funktionalitet från ANRAN. Med hela 32 kameror är den ultimat för butiken eller det större hemmet. 

Supersmidig installation med en lättöverskådlig och intuitiv meny som också ger dig full kontroll över ditt system. 720P ger dig kristallklar bild, oavsett om du väljer att följa den via app i din telefon, platta eller extern bildskärm, eller varför inte alla tre? Detta i realtid och utan någon som helst tidsfördröjning.

Boxen är utrustad med HDMI & VGA för direktkoppling till skärm (för exempelvis butiksmiljö). USB-uttag för medföljande mus, LAN- och strömuttag till router och kameror.

Kamerorna är utrustade med IR-cut filter och infraröda leds inbyggda runt linsen, vilket ger dig ett fantastiskt mörkerseende och en sikt på hela 30m. När ljuset är svagt, går mörkerseendet igång automatiskt, vilket ger dig lika bra koll dag som natt. 

Alla kameror är IP66-klassade, vilket innebär att de tål snö, regn, blåst och dimma. Du kan vara säker på att de presterar på topp oavsett väder.

Detta set täcker dem flesta behov, med 32 st bulletkameror. Dessutom är det påbyggnadsbart med andra kameror om så önskas. Bara att koppla in efter egna behov och följa genom samma fantastiska app. Dessutom stödjer systemet PTZ-kameror (pan/tilt/zoom) för än mer avancerad kameraövervakning, för exempelvis större företag.

Stöd för hårddisk på upp till 4 TB, så att du kan spela in flödet dygnet runt. Systemet komprimerar inspelat material med H264-teknik, vilket innebär en högre överföringshastighet och en effektiv lagring av material för att spara utrymme. Smart playback - ger dig möjlighet att skippa sekvenser där ingenting sker och istället hoppa fram till händelser där rörelsedetektorn har aktiverats.


Paketet innehåller

* 32-Kanals 1080N NVR-box

* 32x 720P IP66-klassade bulletkameror 

* 32x 20m Koaxialkablar

* Monteringsskruvar

* Deterrent väggklistermärke

* Strömadapter & 2-till-1 splitter

* Mus

* Användarmanual & Mjukvaru-CD

* Hårddisk 4TB