ZOSI Övervakningssystem 2560X1920P IP67 4 Kameror 1TB

  • 6 499 kr
  • 5 699 kr

Detta stabila övervakningssystem är för dig som är mån om ditt hem eller företag. Ett komplett och kablat set (AHD) för en högre stabilitet och funktionalitet f

Leveranstid 1-9 arbetsdagar
Artikelnummer: 39647385

Detta stabila övervakningssystem är för dig som är mån om ditt hem eller företag. Ett komplett och kablat set (AHD) för en högre stabilitet och funktionalitet från ZOSI. 

Supersmidig installation med en lättöverskådlig och intuitiv meny som också ger dig full kontroll över ditt system. 2560x1920P ger dig kristallklar bild, oavsett om du väljer att följa den via app i din telefon, platta eller extern bildskärm, eller varför inte alla tre? Detta i realtid och utan någon som helst tidsfördröjning.

Boxen är utrustad med HDMI & VGA för direktkoppling till skärm (för exempelvis butiksmiljö). USB-uttag för medföljande mus, LAN- och strömuttag till router och kameror.

Kamerorna som är på hela 5 MP, är utrustade med IR-cut filter och infraröda leds inbyggda runt linsen, vilket ger dig ett fantastiskt mörkerseende och en sikt på hela 30m. När ljuset är svagt, går mörkerseendet igång automatiskt, vilket ger dig lika bra koll dag som natt. 

Alla kameror är IP66-klassade, vilket innebär att de tål snö, regn, blåst och dimma. Du kan vara säker på att de presterar på topp oavsett väder.

Detta set är påbyggnadsbart med flera kameror om så önskas. Bara att koppla in efter egna behov och följa genom samma fantastiska app. Dessutom stödjer systemet PTZ-kameror (pan/tilt/zoom) för än mer avancerad kameraövervakning, för exempelvis större företag.

Stöd för hårddisk på upp till 6 TB, så att du kan spela in flödet dygnet runt. Systemet komprimerar inspelat material med H264-teknik, vilket innebär en högre överföringshastighet och en effektiv lagring av material för att spara utrymme. Smart playback - ger dig möjlighet att skippa sekvenser där ingenting sker och istället hoppa fram till händelser där rörelsedetektorn har blivit aktiverad.


* Trådlöst 4-kanals HD-säkerhetssystem
* 2560x1920P high definition med skarpa och livfulla bilder
* Trådlös modul med hög prestanda, ingen komplicerad ledning
* Automatisk IR-skärning och upp till 30m nattsyn med den nya generationens LED-lampor
* Plug and play, automatisk Wi-Fi-anslutning utan manuell korrespondens
* Fjärråtkomst på smarttelefon, surfplatta eller webb
* H.264 videokomprimering för att spara lagringsutrymme
* Hög penetration och stark anti-interferens förmåga
* Intelligent rörelsedetektering och snabb e-postvarning
* Kraftfull förhandsgranskning, uppspelning, backupfunktion
* Stöd för flera nätverkstjänster: P2P, DHCP, DDNS, PPPoE etc.
* Ljusskyddsklass: IEC61000-4-5 och IP67 väderbeständig
 * Stöd för 6TB hårddisk


Paketet innehåller

* 4-Kanals 2560x1920P NVR-box

* 4x 5MP IP67-klassade bulletkameror 

* 4x 18m Koaxialkablar

* Monteringsskruvar

* Deterrent väggklistermärken

* Strömadapter & 1-till-4 splitter

* Mus

* Användarmanual & Mjukvaru-CD

* Hårddisk 1TB