ANNKE övervakningssystem 4st kameror 720P Väderbeständiga

  • 5 699 kr
  • 4 899 kr

Komplett övervakningssystem från välkända ANNKE, med 4TB hårddisk!Huvudenenheten klarar upp till 8st kameror varav 4st bullet kameror ingår. Det går att fy

Leveranstid 1-9 arbetsdagar
Artikelnummer: 38290857

Komplett övervakningssystem från välkända ANNKE, med 4TB hårddisk!

Huvudenenheten klarar upp till 8st kameror varav 4st bullet kameror ingår.

 Det går att fylla på med fler kameror i efterhand om behovet finns.


Enkel övervakning via internet, app i telefonen, även få ett email när kamerorna identifierat något.

Enkelt söknings system där du söker på datum och tid, för att underlätta sökandet efter händelser.

 

Översikt:

Smart Rörelsedetektor

Finns det ställen i huset eller vid kontoret som du vill hålla ett extra öga på? Då är smart rörelsedetektor perfekt för dig. Med smart rörelsedetektor och smart funktionen kan du enkelt skräddarsy flertal rörelseupptäckter som blir triggat av oönskad rörelse, och informerar dig på momangen.

 

Dygnet runt skydd

Att hålla ett öga på händelser över natten är minst lika viktigt som att göra det under dagtid. Därför har detta systemet möjlighet till att se och spela in med spektakulär Night Vision (Nattseende), vilket gör att du inte bara har full koll på händelser, utan det håller även undan tjuvar från att vilja stjäla ifrån er. Tack vare den premium infraröda LED och smarta IR-cut filtret kan du avnjuta goda nätters sömn utan oro från och med nu.

Hållbar och väderbeständig kamera 

Alla kameror är väderbeständiga, vilket innebär att du är säker på att de klarar av alla väder så som snö, regn och blåst. Du kan känna dig trygg med att de klarar av alla årstider utan att behöva oroa dig för att de presterar sämre.

När någon rörelse blivit upptäckt så kan du få email alert, notifikation via app direkt för att bli försäkrad om att du får den informationen först. Du behöver inte heller gå omkring och kolla er telefon med jämna mellanrum för att kolla säkerheten, utan du kommer bli notifierad direkt något händer.

På backsidan utav digitala boxen så finns 2 olika valmöjligheter, VGA och HDMI. Ni kan välja att koppla vilket alternativ du känner för att koppla den till din HD övervakning där du får en klar och fin bild till din TV, mobil eller vad ni väljer att koppla den till.

 

För enklare och smartare hem/business säkerhet

Detta professionella övervakningssystem är speciellt designat för hem och små företagare. Med 720P får du garanterat bättre bild och video kvalitet för att kunna identifiera personer, objekt och fordon än många andra säkerhetssystem. Med pålitligt inspelningssystem kan du helt enkelt alltid vaka över de ställe som ligger dig varmt om hjärtat.
* HD Video Inspelning
* Enkel mobil översikt
* Rörelse-Aktiverande Alarm
* Dag& Natt Övervakning
* Inne& Utomhus Användning
 
Paketet innehåller

* 8-Kanals 720P digital video inspelare
* 4x  720P Inne& Utomhus Kameror
* Koaxial Kablar
* Monterings skruvar
* Deterrent vägg-klistermärke
* Ström adapter& 2-to-1 splitter
* Mus
* Användarmanual & Mjukvaru CD
* 4TB Hårddisk