ANNKE Övervakningssystem 4st kameror 3MP IP66

  • 5 999 kr
  • 3 899 kr

Detta stabila övervakningssystem är för dig som är mån om ditt hem eller företag. Ett komplett och kablat set (AHD) för en högre stabilitet och funktionalitet f

Leveranstid 1-9 arbetsdagar
Artikelnummer: 39823687

Detta stabila övervakningssystem är för dig som är mån om ditt hem eller företag. Ett komplett och kablat set (AHD) för en högre stabilitet och funktionalitet från ANNKE. 

Supersmidig installation med en lättöverskådlig och intuitiv meny som också ger dig full kontroll över ditt system. 3MP ger dig kristallklar bild, oavsett om du väljer att följa den via app i din telefon, platta eller extern bildskärm, eller varför inte alla tre? Detta i realtid och utan någon som helst tidsfördröjning. Kamerorna är på smått otroliga 3MP vilket garanterar en oöverträffad detaljrikedom och skärpa. 

Boxen är utrustad med HDMI & VGA för direktkoppling till skärm (för exempelvis butiksmiljö). USB-uttag för medföljande mus, LAN- och strömuttag till router och övervakningskamera.

Kamerorna är utrustade med IR-cut filter och infraröda leds inbyggda runt linsen, vilket ger dig ett fantastiskt mörkerseende och en sikt på hela 30m. När ljuset är svagt, går mörkerseendet igång automatiskt, vilket ger dig lika bra koll dag som natt. 

Alla kameror är IP66-klassade, vilket innebär att de tål snö, regn, blåst och dimma. Du kan vara säker på att de presterar på topp oavsett väder.

Detta set är påbyggnadsbart med andra kameror om så önskas. Bara att koppla in efter egna behov och följa genom samma fantastiska app. Dessutom stödjer systemet PTZ-kameror (pan/tilt/zoom) för än mer avancerad kameraövervakning, för exempelvis större företag.

Stöd för hårddisk på upp till 6 TB, så att du kan spela in flödet dygnet runt. Systemet komprimerar inspelat material med H264+teknik, vilket innebär en högre överföringshastighet och en effektiv lagring av material för att spara utrymme. Smart playback - ger dig möjlighet att skippa sekvenser där ingenting sker och istället hoppa fram till händelser där rörelsedetektorn har blivit aktiverad.


Paketet innehåller

* 4-Kanals 1080P NVR-box

* 4x  IP66-klassade 3MP bulletkameror

* 4x 18m Koaxialkablar

* Monteringsskruvar

* Deterrent väggklistermärke

* Strömadapter & 4-till-1 splitter

* Mus

* Användarmanual & Mjukvaru-CD


OBS! Hårddisk ingår ej